Ніжний пиріг з ревенем і безе підходить для урочистостей і домашнього чаювання. Оригінальний рецепт випічки здивує ваших домашніх і гостей.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Ревінь – 12 шт.
- Масло вершкове – 120 гр.
- Цукор-пісок – 1,5 склянки
- Яйце – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 3 ст. л.
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Почнемо готувати пиріг з ревенем і безе. З’єднуємо борошно, розпушувач, склянку цукру і сіль. Перемішуємо.
Відокремлюємо жовтки від білків. Останні залишаємо для безе, жовтки додаємо в суху суміш з рослинним маслом. Перемішуємо до однорідності.
Замішуємо тісто і викладаємо його у форму для випікання.
Ревінь промиваємо під водою і нарізаємо на дрібні кубики. Засипаємо ванільним цукром. Перемішуємо і викладаємо на основу.
Білки збиваємо з цукром до густого стану.
Білковий крем викладаємо на пиріг. Відправляємо випікати 35 хвилин при температурі 180 градусів.
Готовий пиріг дістаємо з духовки. Даємо йому трохи охолонути і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Пиріг з ревенем Пироги Страви з ревеню Шарлотка з ревеню