Ніжний пиріг з ревенем і безе підходить для урочистостей і домашнього чаювання. Оригінальний рецепт випічки здивує ваших домашніх і гостей.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Ревінь – 12 шт.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Цукор-пісок – 1,5 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Почнемо готувати пиріг з ревенем і безе. З’єднуємо борошно, розпушувач, склянку цукру і сіль. Перемішуємо.

Відокремлюємо жовтки від білків. Останні залишаємо для безе, жовтки додаємо в суху суміш з рослинним маслом. Перемішуємо до однорідності.

Замішуємо тісто і викладаємо його у форму для випікання.

Ревінь промиваємо під водою і нарізаємо на дрібні кубики. Засипаємо ванільним цукром. Перемішуємо і викладаємо на основу.

Білки збиваємо з цукром до густого стану.

Білковий крем викладаємо на пиріг. Відправляємо випікати 35 хвилин при температурі 180 градусів.

Готовий пиріг дістаємо з духовки. Даємо йому трохи охолонути і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Пиріг з ревенем Пироги Страви з ревеню Шарлотка з ревеню