Пишні товсті борошняні млинці ідеальні для сніданку і ранкового чаювання. Їх можна подавати з маслом, сметаною або варенням. Час приготування ви витратите стільки ж, скільки і на звичайні млинці.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 300 мл
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.
  • Масло вершкове – 60 гр.

Процес приготування:

Як приготувати пишні Млинці? Змішуємо яйця з цукром і молоком. Збиваємо до утворення піни.

Просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. Продовжуємо збивати до однорідності. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо в тісто. Перемішуємо.

Розігріваємо сковороду. Виливаємо частину тіста. Його повинно бути більше, ніж для звичайного млинця. Приблизна товщина – 4 мм, Обсмажуємо з обох боків до рум’янцю.

Готові пишні млинці викладаємо на тарілку. Подаємо до столу з коханою заправкою. Приємного апетиту!

Млинці Млинці без соди Млинці класичні Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Російські млинці Товсті млинці на молоці