Пишні товсті борошняні млинці ідеальні для сніданку і ранкового чаювання. Їх можна подавати з маслом, сметаною або варенням. Час приготування ви витратите стільки ж, скільки і на звичайні млинці.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
Як приготувати пишні Млинці? Змішуємо яйця з цукром і молоком. Збиваємо до утворення піни.
Просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. Продовжуємо збивати до однорідності. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо в тісто. Перемішуємо.
Розігріваємо сковороду. Виливаємо частину тіста. Його повинно бути більше, ніж для звичайного млинця. Приблизна товщина – 4 мм, Обсмажуємо з обох боків до рум’янцю.
Готові пишні млинці викладаємо на тарілку. Подаємо до столу з коханою заправкою. Приємного апетиту!
Млинці Млинці без соди Млинці класичні Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Російські млинці Товсті млинці на молоці