Перед вами рецепт дуже легкий у приготуванні рагу з кабачків. Достатньо підготувати всі овочі і згасити їх. Рагу з кабачків – легкий і одночасно ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду або вечері. Подібне рагу можна приготувати і в якості гарніру до м’ясних страв, і в якості самостійного блюда.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати рагу з кабачків без картоплі, кабачки ретельно вимийте, очистіть від шкірки і наріжте кружальцями (товщиною приблизно 1 см). Якщо плоди досить великі, можна порізати їх на більш дрібні шматочки. Поміщаємо кабачки в каструлю, в якій буде готуватися рагу.

Очищені цибулю і моркву необхідно подрібнити – моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати дрібно ножем. Підготовлені овочі відправте в каструлю до кабачків.

Помідори промийте і наріжте кружечками. Потім перекладіть їх у миску з іншими інгредієнтами. Вливаємо сюди ж рослинне масло, приправляємо овочі сіллю і спеціями.

Ставимо каструлю з вмістом на помірний вогонь, після закипання тушкуємо овочі протягом 20 хвилин до готовності.

Рагу з кабачків без картоплі готово! Подавайте блюдо порційно, прикрасивши його за бажанням свіжою зеленню.

Приємного вам апетиту!

Кабачки в каструлі Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу в каструлі Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу ПП Страви з кабачків