Перед вами рецепт дуже легкий у приготуванні рагу з кабачків. Достатньо підготувати всі овочі і згасити їх. Рагу з кабачків – легкий і одночасно ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду або вечері. Подібне рагу можна приготувати і в якості гарніру до м’ясних страв, і в якості самостійного блюда.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 50 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати рагу з кабачків без картоплі, кабачки ретельно вимийте, очистіть від шкірки і наріжте кружальцями (товщиною приблизно 1 см). Якщо плоди досить великі, можна порізати їх на більш дрібні шматочки. Поміщаємо кабачки в каструлю, в якій буде готуватися рагу.
Очищені цибулю і моркву необхідно подрібнити – моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати дрібно ножем. Підготовлені овочі відправте в каструлю до кабачків.
Помідори промийте і наріжте кружечками. Потім перекладіть їх у миску з іншими інгредієнтами. Вливаємо сюди ж рослинне масло, приправляємо овочі сіллю і спеціями.
Ставимо каструлю з вмістом на помірний вогонь, після закипання тушкуємо овочі протягом 20 хвилин до готовності.
Рагу з кабачків без картоплі готово! Подавайте блюдо порційно, прикрасивши його за бажанням свіжою зеленню.
Приємного вам апетиту!
Кабачки в каструлі Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу в каструлі Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу ПП Страви з кабачків