Корисне і смачне блюдо для всієї родини – не мрія, а цілком обґрунтоване бажання будь-якої господині. І реалізувати його можна за допомогою рецепту рагу з кабачків і курки. Просте і швидке в приготуванні рагу обов’язково припаде до смаку і дітям, і дорослим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 350 гр.
  • Кабачки – 250 гр.
  • Гарбуз – 250 гр.
  • Аджика або Томатна паста – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Масло вершкове (топлене) – 15 гр.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 2 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Селера або Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – за смаком

Процес приготування:

Готувати рагу з кабачків і курки просто! Розтопити на сковороді топлене масло з додаванням невеликої кількості рослинного масла.

Куряче філе помити, просушити на паперовому рушнику. Нарізати філе невеликими кубиками і відправити в сковороду до топленому маслу. Смажити, поки м’ясо не побіліє.

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Додати цибулю в сковороду до курки. Смажити все до прозорості цибулі.

Кабачок і гарбуз помити, просушити на кухонному рушнику. Очистити овочі від щільної шкірки і насіння, нарізати кубиками. Кабачок і гарбуз відправити в сковороду до курячого філе і цибулі. Все акуратно перемішати.

Томатне пюре або аджику з’єднати з іншими інгредієнтами. Тушкувати, періодично помішуючи близько 15 хвилин.

Додати в рагу з кабачків і курки хмелі-сунелі, паприку, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішати і готувати ще 15 хвилин.

Зелень селери або петрушки промити під холодною водою, просушити і дрібно нарубати. Ввести зелень рагу, все перемішати.

Подавати рагу з кабачків і курка гарячим зі свіжим хлібом. Дуже смачно!

Дієтичне овочеве рагу Кабачки з м'ясом на сковороді Курячі грудки з кабачками Овочеве рагу Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з кабачками і куркою Овочеве рагу з кабачків на сковороді Овочеве рагу ПП