Корисне і смачне блюдо для всієї родини – не мрія, а цілком обґрунтоване бажання будь-якої господині. І реалізувати його можна за допомогою рецепту рагу з кабачків і курки. Просте і швидке в приготуванні рагу обов’язково припаде до смаку і дітям, і дорослим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 350 гр.
- Кабачки – 250 гр.
- Гарбуз – 250 гр.
- Аджика або Томатна паста – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 80 гр.
- Масло вершкове (топлене) – 15 гр.
- Приправа Хмелі-Сунелі – 2 ч. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Селера або Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – за смаком
Процес приготування:
Готувати рагу з кабачків і курки просто! Розтопити на сковороді топлене масло з додаванням невеликої кількості рослинного масла.
Куряче філе помити, просушити на паперовому рушнику. Нарізати філе невеликими кубиками і відправити в сковороду до топленому маслу. Смажити, поки м’ясо не побіліє.
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Додати цибулю в сковороду до курки. Смажити все до прозорості цибулі.
Кабачок і гарбуз помити, просушити на кухонному рушнику. Очистити овочі від щільної шкірки і насіння, нарізати кубиками. Кабачок і гарбуз відправити в сковороду до курячого філе і цибулі. Все акуратно перемішати.
Томатне пюре або аджику з’єднати з іншими інгредієнтами. Тушкувати, періодично помішуючи близько 15 хвилин.
Додати в рагу з кабачків і курки хмелі-сунелі, паприку, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішати і готувати ще 15 хвилин.
Зелень селери або петрушки промити під холодною водою, просушити і дрібно нарубати. Ввести зелень рагу, все перемішати.
Подавати рагу з кабачків і курка гарячим зі свіжим хлібом. Дуже смачно!
Дієтичне овочеве рагу Кабачки з м'ясом на сковороді Курячі грудки з кабачками Овочеве рагу Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з кабачками і куркою Овочеве рагу з кабачків на сковороді Овочеве рагу ПП