Легке овочеве рагу з кабачків, капусти, томатів і картоплі стане відмінним перекусом влітку, коли організм відмовляється приймати складні важкі для шлунку страви. Бонусом при цьому стане те, що страва буде приготовлена зі свіжих сезонних овочів, які можна купити в сусідньому магазині за привабливою ціною або зовсім принести з власного городу.


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати рагу з кабачків в мультиварці Редмонд просто! Капусту помити і порізати на шматочки зі стороною в 1 див.

Почистити кабачок від шкірки, вийняти м’якоть з насінням. Почистити також картоплю, часник і ріпчасту цибулю. Перець з помідорами помити і вийняти серединку.

Порізати кабачок з картоплею на кубики зі стороною 1 див. Цибулю нашаткувати дрібними кубиками, перець і помідори – брусочками середнього розміру. Часник порізати тонкими пластинками.

В чашу мультиварки Редмонд влити рослинне масло, покласти подрібнену цибулю і обсмажувати в режимі «Смаження» або «Випічка» 10 хв.

Покласти в каструлю кабачки, далі через пару хвилин картоплю, капусту, перець, помідори і часник. Потрібно класти шарами, не змішуючи. Посолити, поперчити і встановити програму гасіння на 1 годину.

Коли рагу буде готове, відкрити каструлю, перемішати інгредієнти. Подавати рагу з кабачків з овочами, посипавши свіжою нарубаної зеленню і додавши улюблений соус.

Приємного апетиту!

Кабачки в мультиварці Кабачки з помідорами Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею Овочеве рагу з кабачків і перцем Овочеве рагу з капустою в мультиварці Овочеве рагу з картоплею і капустою Овочеве рагу з помідорами