Легке овочеве рагу з кабачків, капусти, томатів і картоплі стане відмінним перекусом влітку, коли організм відмовляється приймати складні важкі для шлунку страви. Бонусом при цьому стане те, що страва буде приготовлена зі свіжих сезонних овочів, які можна купити в сусідньому магазині за привабливою ціною або зовсім принести з власного городу.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Кабачки – 1 шт.
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати рагу з кабачків в мультиварці Редмонд просто! Капусту помити і порізати на шматочки зі стороною в 1 див.
Почистити кабачок від шкірки, вийняти м’якоть з насінням. Почистити також картоплю, часник і ріпчасту цибулю. Перець з помідорами помити і вийняти серединку.
Порізати кабачок з картоплею на кубики зі стороною 1 див. Цибулю нашаткувати дрібними кубиками, перець і помідори – брусочками середнього розміру. Часник порізати тонкими пластинками.
В чашу мультиварки Редмонд влити рослинне масло, покласти подрібнену цибулю і обсмажувати в режимі «Смаження» або «Випічка» 10 хв.
Покласти в каструлю кабачки, далі через пару хвилин картоплю, капусту, перець, помідори і часник. Потрібно класти шарами, не змішуючи. Посолити, поперчити і встановити програму гасіння на 1 годину.
Коли рагу буде готове, відкрити каструлю, перемішати інгредієнти. Подавати рагу з кабачків з овочами, посипавши свіжою нарубаної зеленню і додавши улюблений соус.
Приємного апетиту!
Кабачки в мультиварці Кабачки з помідорами Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею Овочеве рагу з кабачків і перцем Овочеве рагу з капустою в мультиварці Овочеве рагу з картоплею і капустою Овочеве рагу з помідорами