Якщо у вас постійно не вистачає часу на те, щоб приготувати вечерю для близьких, представлений вашій увазі рецепт буде якраз до речі. Кабачки в клярі в мультиварці – страва, що потребує мінімальних витрат, як за часом, так і за інгредієнтами. Крім того, великий плюс кабачків, приготовлених таким способом – низьку калорійність.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати кабачки в клярі в мультиварці легко! Готуємо необхідні інгредієнти.

Миємо кабачки, очищаємо і нарізаємо кільцями і середньої товщини. Потім кабачкові кільця необхідно з обох сторін посолити і посипати спеціями.

Наступний крок – занурюємо кабачки в тарілці з борошном, гарненько їх обвалявши.

Відправляємо кабачки у каструлю, на дно якої необхідно полити невеликою кількістю рослинного масла. Включаємо режим «Смаження» і чекаємо десять хвилин.

Після закінчення десяти хвилин, перевертаємо кабачки і повторюємо процедуру. Страву можна подавати до столу. Рекомендуємо поєднувати зі сметаною і зеленню.

Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в клярі Кабачки в мультиварці Кабачки на кожен день Страви з кабачків