Апетитний салат зі смажених кабачків і помідорів підійде для вашого обіду. Ситну закуску можна використовувати як самостійну страву, а також подавати до м’яса. Процес приготування порадує вас своєю простотою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Яйце – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з смажених кабачків і помідорів гранично простий! Підготуємо необхідні інгредієнти. Овочі промиваємо під холодною водою.

Кабачки нарізаємо тонкими кружечками. Якщо овоч молодий, то шкірку можна не знімати.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо кожен шматочок кабачка з обох боків до золотистої скоринки. Не забуваємо посолити.

Обсмажені кабачки викладаємо на паперовий рушник. Воно вбере зайву олію.

Помідори ріжемо невеликими шматочками.

Відварюємо яйця, очищаємо і нарізаємо тонкими пластинами.

Подрібнюємо зубчик часнику і свіжу зелень. Для салату можна використовувати петрушку і зелений лук.

Повертаємося до кабачків. Розрізаємо кожен шматочок на половинки і викладаємо їх в глибоку салатницю.

Викладаємо до кабачків інші інгредієнти. За смаком додаємо сіль і перець. Заправляємо майонезом і перемішуємо.

Закуска з смаженими кабачками готова. Можна подавати до столу як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!

Кабачки з помідорами Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків