Швидкий варіант приготування дієтичного овочевого рагу добре підійде в якості вечері для тих, хто береже фігуру і цінує свій час. З стравою впорається навіть той, хто нічого складнішого за яєчню у житті не готував.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий (червоний) – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий (жовтий) – 1 шт.
  • Кінза – 1 пучок
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 головки
  • Сельдерей – 4 шт.

Процес приготування:

Готувати дієтичне рагу з овочів просто! Помити овочі. Моркву і часник почистити і помити, у кабачків зняти шкірку, видалити м’якоть і насіння. Зелень помити і обтрусити від рідини. У перців дістати насінні коробки разом з насінням і перегородками, перці помити.

Підготувати для приготування широку сковороду з товстим дном. Овочі потрібно буде нарізати дрібними кубиками, щоб вони швидше готувалися. Спочатку потрібно приготувати овочі, готування яких займає більшу кількість часу, потім ті, які не вимагають тривалої термічної обробки. Розігріти на середньому вогні сковороду, влити рослинну олію (соняшникову, а краще оливкова). Нарізану дрібними кубиками моркву викласти в сковороду, перемішати і смажити близько 3-4 хв. Далі порізати на 4 частини в довжину стебла селери, потім дрібно покришити. Додати селеру до моркви і обсмажувати близько 2 хв

Далі додати до овочів подрібнену цибулю, збільшити вогонь, все перемішати, щоб краще випаровується зайва рідина. Гасити близько 3 хв., далі зменшити вогонь. Перці нашаткувати дрібними кубиками, додати в сковороду. В кінці додати подрібнений часник і дрібні кубики кабачків.

рагу в кінці додати нарубану кинзу і перемішати. Сіль у страві буде зайвою, так само як і додаткові приправи.

Подавати рагу з овочів відразу після приготування, розклавши по порційних тарілках.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з кабачків і перцем Овочеве рагу ПП ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків на сковороді