Рагу з овочів і яловичини буде у вас універсальним стравою для обіду або вечері, адже яловичина завжди чудово поєднується з овочами. Склад овочів можете змінити по своєму смаку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 0.6 кг
  • Картопля 0.5 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Горошок зелений – 5 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 1.5 склянки
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
  • Паприка – 1 ст. л.
  • Шафран – 2 ч. л.
  • Вода – 1.5 склянки
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати рагу з овочів з яловичиною, яловичину промийте проточною водою, обсушіть рушником і наріжте на тонкі брусочки. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і перекладіть на неї м’ясо.

Почистіть і наріжте цибулину і додати до м’яса.

М’ясо з цибулею посипте зазначеними в рецепті спеціями.

Потім налийте в сковорідку воду, і все добре перемішайте.

Сковорідку закрийте кришкою. Тушкуйте яловичину протягом 50 хвилин.

За цей час почистіть картоплю і моркву наріжте на невеликі шматочки. Перекладіть овочі в сковорідку і тушкуйте ще 10 хвилин під закритою кришкою.

Очищений перець і помідори помийте, наріжте на шматочки.

Перекладіть їх у сковорідку, додайте зелений горошок і рагу посоліть за смаком. Потушкуйте рагу ще 10 хвилин і вимкніть вогонь. Ваше блюдо готове. Можете подати до столу.

Приємного апетиту!

Овочеве рагу Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею і помідорами Овочеве рагу з картоплею на сковороді Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу з яловичиною