Соковиті, з приголомшливим сирним ароматом, равлики з листкового тіста виходять неймовірно апетитними! Їх просто і швидко приготувати і можна нагодувати всю сім’ю. Підходять для вечері і легких перекусів. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
- Шинка – 500 гр.
- Сир – 100 гр.
- Кріп – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати Равлики з листкового тіста з ковбасою і сиром? Листкове тісто заздалегідь виймає з морозилки і розморожуємо при кімнатної температури. Потім посипаємо мукою стільницю і розкачуємо тісто з допомогою качалки в тонкий прямокутник приблизно 2 мм
Ковбасу нарізаємо невеликими квадратиками.
А сир натираємо з допомогою великої терки.
Тепер змащуємо тісто кетчупом, посипаємо його прованськими травами, потім викладаємо шар ковбаси, а зверху посипаємо сиром.
Звертаємо тісто в рулет і розрізаємо його на частини приблизно в 4 див. шириною.
Змащуємо деко олією, викладаємо рулети і трохи їх распрямляем, щоб вони вийшли більш круглої форми.
Ставимо деко в розігріту духовку і запікаємо 20-25 хв. при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста