Равлики з бездріжджового тіста з сиром і шинкою виходять дуже повітряними, хрусткими і поживними. Апетитна, соковита начинка і приголомшливий аромат сподобається всім домочадцям. А тісто з гірчицею і маком зробить їх ще смачніше!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Шинка – 300 гр.
  • Сир – 300 гр.
  • Гірчиця французька – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 75 гр.
  • Мак – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати равлики з шинкою і сиром з листкового бездріжджового тіста? Листкове тісто потрібно заздалегідь розморозити. Після цього посипаємо мукою стільницю і розкачуємо тісто качалкою в прямокутник близько 2 мм

Шинку нарізаємо тонкими пластинками.

Також ріжемо тонкими пластинками сир.

Викладаємо шинку на тісто, зверху кладемо сир. Скачуємо тісто в рулет і розрізаємо його на кілька рівних частин.

В тарілці змішуємо розтоплене вершкове олію, мак, гірчицю і цукор.

Змащуємо деко олією, викладаємо рулети на деко і змащуємо їх зверху приготованою сумішшю. Ставимо в духовку на 20 хв., випікаємо при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Булочки Равлики Равлики з листкового тіста