Равлики з бездріжджового тіста з сиром і шинкою виходять дуже повітряними, хрусткими і поживними. Апетитна, соковита начинка і приголомшливий аромат сподобається всім домочадцям. А тісто з гірчицею і маком зробить їх ще смачніше!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
- Шинка – 300 гр.
- Сир – 300 гр.
- Гірчиця французька – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 75 гр.
- Мак – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати равлики з шинкою і сиром з листкового бездріжджового тіста? Листкове тісто потрібно заздалегідь розморозити. Після цього посипаємо мукою стільницю і розкачуємо тісто качалкою в прямокутник близько 2 мм
Шинку нарізаємо тонкими пластинками.
Також ріжемо тонкими пластинками сир.
Викладаємо шинку на тісто, зверху кладемо сир. Скачуємо тісто в рулет і розрізаємо його на кілька рівних частин.
В тарілці змішуємо розтоплене вершкове олію, мак, гірчицю і цукор.
Змащуємо деко олією, викладаємо рулети на деко і змащуємо їх зверху приготованою сумішшю. Ставимо в духовку на 20 хв., випікаємо при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Булочки Равлики Равлики з листкового тіста