Смачна закуска з дріжджового тіста з ароматною і ситної начинкою з шинки і сиру. Ласощі, що урізноманітнює святковий стіл і прикрасить домашнє застілля. Готувати їх дуже просто, а результат перевершить всі очікування!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
- Шинка – 500 гр.
- Сир – 100 гр.
- Кріп – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати Равлики з шинкою і сиром з листкового дріжджового тіста? Листкове тісто розморожуємо і розкочуємо тонким шаром в 2 мм.
Сир натираємо з допомогою великої терки.
А шинку нарізаємо тонкими пластинками.
Кріп промиваємо і дрібно кришимо.
Тепер викладаємо на тісто шинку, посипаємо її зверху сиром і кропом. Звертаємо тісто в рулет.
Розрізаємо рулет на 3,5 див. Змащуємо деко олією або ж викладаємо папір для запікання. Кладемо рулети на невеликій відстані один від одного, т. к. тісто трохи підніметься.
Зверху змащуємо їх яєчним жовтком. Ставимо деко в духовку на 25 хв. і випікаємо при 180 градусах.
Приємного апетиту!
Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста