Смачна закуска з дріжджового тіста з ароматною і ситної начинкою з шинки і сиру. Ласощі, що урізноманітнює святковий стіл і прикрасить домашнє застілля. Готувати їх дуже просто, а результат перевершить всі очікування!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
  • Шинка – 500 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Кріп – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати Равлики з шинкою і сиром з листкового дріжджового тіста? Листкове тісто розморожуємо і розкочуємо тонким шаром в 2 мм.

Сир натираємо з допомогою великої терки.

А шинку нарізаємо тонкими пластинками.

Кріп промиваємо і дрібно кришимо.

Тепер викладаємо на тісто шинку, посипаємо її зверху сиром і кропом. Звертаємо тісто в рулет.

Розрізаємо рулет на 3,5 див. Змащуємо деко олією або ж викладаємо папір для запікання. Кладемо рулети на невеликій відстані один від одного, т. к. тісто трохи підніметься.

Зверху змащуємо їх яєчним жовтком. Ставимо деко в духовку на 25 хв. і випікаємо при 180 градусах.

Приємного апетиту!

Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста