Супи на курячому бульйоні мають легкий смак і швидкий спосіб приготування. Якщо у вас небагато часу, а хочеться порадувати сім’ю ситним обідом, то візьміть на замітку рецепт розсольнику на курячому бульйоні.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряче філе – 400 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Перлова крупа – 150 гр.
- Огірки солоні – 1 шт.
- Розсіл огірковий – 1 ст.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Вода – 3 л
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування розсольнику на курячому бульйоні? Ретельно промиваємо курку, заливаємо водою (2,5 літра). Солимо і ставимо варитися бульйон, періодично знімаючи пінку. Можна додати спеції.
Окремо відварюємо перлову крупу.
Невеликими кубиками нарізаємо картоплю і відправляємо в бульйон.
Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю і солоні огірки подрібнюємо. Відправляємо овочі пассироваться на розігріту з маслом сковороду. По готовності додаємо це в бульйон.
Додаємо в каструлю відварену перловку і склянку розсолу. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Розсольник на курячому бульйоні можна заправити сметаною, прикрасити зеленню. Подавати рекомендується з хлібом або сухариками.
Новости