В даному рецепті вам пропонується додати до салату з консервованого тунця свіже яблуко. Його кислинка незвично змінює смак консервованої риби. Салат заправляється майонезом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Тунець консервований – 1 банка
  • Яблука (великі) – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з тунцем і яблуком, відкрийте баночку з тунцем і злийте з неї весь сік. Перекладіть рибу в окрему мисочку.

З допомогою виделки подрібніть всі шматочки тунця.

Почистіть від лушпиння цибулину, наріжте її на невеличкі кубики і додати до риби.

Яблуко почистіть від шкірки, видаліть внутрішню коробочку з насінням і наріжте його на кубики. Можете збризнути яблуко соком лимона, щоб воно не потемніло. Перекладіть яблучні шматочки в мисочку.

Додайте до салату майонезний соус по своєму смаку. Салат можете трохи посолити.

Всі інгредієнти в мисочці ложкою перемішайте.

Приготований салат перекладіть в красиву салатницю, декоруйте кунжутом або кокосовою стружкою і подайте до столу.

Їжте на здоров’я!

Новости