Супи на курячому бульйоні мають легкий смак і швидкий спосіб приготування. Якщо у вас небагато часу, а хочеться порадувати сім’ю ситним обідом, то візьміть на замітку рецепт розсольнику на курячому бульйоні.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Перлова крупа – 150 гр.
  • Огірки солоні – 1 шт.
  • Розсіл огірковий – 1 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування розсольнику на курячому бульйоні? Ретельно промиваємо курку, заливаємо водою (2,5 літра). Солимо і ставимо варитися бульйон, періодично знімаючи пінку. Можна додати спеції.

Окремо відварюємо перлову крупу.

Невеликими кубиками нарізаємо картоплю і відправляємо в бульйон.

Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю і солоні огірки подрібнюємо. Відправляємо овочі пассироваться на розігріту з маслом сковороду. По готовності додаємо це в бульйон.

Додаємо в каструлю відварену перловку і склянку розсолу. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

Розсольник на курячому бульйоні можна заправити сметаною, прикрасити зеленню. Подавати рекомендується з хлібом або сухариками.

Новости