Коли під рукою немає м’яса, а бажання зварити смачний наваристий суп є, виручає рецепт цього супу з ковбасою. Така заміна інгредієнтів тільки піде на користь смаку страви, зробить його більш цікавим і сучасним. Вийде економно і по часу, і по кишені, а домочадці точно залишаться задоволені.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірки солоні – 3 шт.
  • Копчена ковбаса – 150 гр.
  • Рис білий – 0.5 склянки
  • Розсіл огірковий – 0.5 склянки
  • Кетчуп – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

Почнемо готувати суп з ковбасою. Готуємо інгредієнти. Очищаємо овочі, картоплю і солоні огірки нарізаємо кубиками, цибулю подрібнюємо, моркву натираємо на крупній тертці. Нарізаємо кубиками копчену ковбасу.

Промиваємо кілька разів рис до прозорості води.

Картоплю опустити в киплячу воду першим, якщо знадобитися, знімаємо пінку.

Рис відправляємо варитися до картоплі.

На сковороді смажимо цибулю до зарум’янювання, додаємо до нього моркву, огірки і ковбасу.

Потім зменшуємо вогонь, додаємо в сковороду огірковий розсіл і кетчуп, перемішуємо, трохи тушкуємо.

Вміст сковороди відправляємо в каструлю до супу. Туди ж додаємо чорний перець і зелень, при необхідності досолює. Варимо ще 15 хвилин. Готове, пора кликати всіх до столу!

Новости