Салати з квасолею прийнято готувати взимку, але любителям здорової їжі, напевно захочеться урізноманітнити свій раціон. Цей салат відноситься не тільки до особливо корисним, але також дуже ситних страв. А сухарики надають йому особливу апетитність і аромат.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля консервована – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 шт.
  • Салат Айсберг (середній) – 1 шт.
  • Сухарі з сиром – 1 – 2 пакета
  • Майонез – за смаком
  • Часник – 1 зуб.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з квасолею сухариками. Відкриваємо консерви, зливаємо з них воду і перемішуємо квасоля і кукурудзу в глибокій мисці.

Салат промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Відправляємо його до квасолі і кукурудзи.

Додаємо сухарики. Можна використовувати 1 пакетик або ж 2, як вам більше подобається за смаком.


Часник подрібнюємо. І додаємо його разом з майонезом в салат. Перемішуємо. Залишаємо його настоюватися на 10 хв.

Приємного апетиту!

Новости