Зробити домашній плов розсипчастим не виявиться складним завданням. Завдяки простому рецептом, блюдо вийде ідеальним навіть у новачків в кулінарній справі. Оцініть швидкий і цікавий спосіб приготування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 0,5 кг
  • Рис білий – 1,5 склянки
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник – 6 зуб.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Приступимо до готування розсипчастого плов зі свининою в духовці. Дрібно нарізаємо свинину і ріжемо її до яскравого рум’янцю в рослинному маслі.

Додаємо до м’яса терту моркву. Смажимо ще кілька хвилин до м’якості овочів.

Викладаємо піджарку в форму для випікання. Розмішуємо продукти з сіллю, меленим перцем і шматочками часнику.

Зверху рівним шаром укладаємо промитий рис.

Заливаємо вміст водою. Ставимо форму в духовку, розігріту до 180 градусів. Готуємо близько 30 хвилин.

Ароматний плов виймаємо з духовки, розмішуємо його і подаємо до столу. Готово!

Плов Плов без м'яса Плов в духовці Плов з круглозерним рисом Плов зі свининою Плов зі свининою в духовці