Зробити домашній плов розсипчастим не виявиться складним завданням. Завдяки простому рецептом, блюдо вийде ідеальним навіть у новачків в кулінарній справі. Оцініть швидкий і цікавий спосіб приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,5 кг
- Рис білий – 1,5 склянки
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Часник – 6 зуб.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Приступимо до готування розсипчастого плов зі свининою в духовці. Дрібно нарізаємо свинину і ріжемо її до яскравого рум’янцю в рослинному маслі.
Додаємо до м’яса терту моркву. Смажимо ще кілька хвилин до м’якості овочів.
Викладаємо піджарку в форму для випікання. Розмішуємо продукти з сіллю, меленим перцем і шматочками часнику.
Зверху рівним шаром укладаємо промитий рис.
Заливаємо вміст водою. Ставимо форму в духовку, розігріту до 180 градусів. Готуємо близько 30 хвилин.
Ароматний плов виймаємо з духовки, розмішуємо його і подаємо до столу. Готово!
Плов Плов без м'яса Плов в духовці Плов з круглозерним рисом Плов зі свининою Плов зі свининою в духовці