Смачний і дуже апетитний плов з рисом і свининою – це відмінне блюдо для всієї родини. Готувати його просто, а з залишаться ситими і задоволеними! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис басматі – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Свинина – 300 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Зіра – 2,5 гр.
  • Перець чорний мелений – 2 гр.
  • Перець червоний мелений – 2 гр.
  • Куркума – 2 гр.
  • Коріандр мелений – 3 г.
  • Барбарис – 3 гр.
  • Сіль – 5 гр.
  • Вода – 500 мл
  • Часник – 3 зуб.

Процес приготування:

Почнемо готувати плов з рисом басматі і свининою. Моркву очищаємо від шкірки і промиваємо, потім моркву натираємо на крупній тертці.

Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо кільцями.

М’ясо свинини промиваємо та нарізаємо кубиками середнього розміру.

Беремо казан і наливаємо в нього рослинне масло, ставимо на вогонь і підігріваємо його. Викладаємо шматочки м’яса і обсмажуємо 5 хв.

Додаємо до м’яса цибулю і моркву смажимо ще 5-7 хв

Тепер засипаємо рис басматі, і заливаємо воду, так, щоб вона покривала крупу.

Додаємо сіль, перець чорний і червоний мелений, зіру, куркуму, коріандр, барбарис і зубчики часнику.

кладемо Часник цілком, не кроша його.

Готуємо 20 хв, поки рис не стане м’яким.

Приємного апетиту!

Плов без м'яса Плов з рисом басматі Плов з часником Плов з яловичини з рисом Плов з яловичиною Узбецький плов Узбецький плов з куркою Узбецький плов з яловичиною