Смачні і ситні рулетики з шинкою і сиром з листкового тіста дуже просто приготувати на швидку руку. Готові рулетики можна подавати до чаю, брати з собою на роботу або в школу, а залишилася закуску заморозити. Розморожуються вони досить швидко в мікрохвильовці, і зберігають соковитість і апетитну хрустку скоринку!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Шинка – 500 гр.
  • Сир Пармезан – 300 гр.
  • Кріп – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати рулетики з шинкою і сиром з листкового бездріжджового тіста? Шинку нарізаємо смужками товщиною не більше 3 мм

Сир ріжемо тонкими пластинками.

Зелень промиваємо, даємо їй підсохнути і подрібнюємо ножем.

Тепер розгортаємо бездріжджове тісто, щоб вийшов прямокутник в 2 мм завтовшки.

Викладаємо зверху шинку, потім сир і зелень, солимо і приправляємо перцем за смаком.

Звертаємо тісто в рулет і розрізаємо на шматочки 3-4 см. товщиною.

Промазуємо деко олією і викладаємо рулети. Запікаємо 25 хв. при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Новости