За пропонованим рецепту ви зможете дуже швидко, через 30 хвилин, приготувати солянку в мультиварці. Рибу можна брати будь-яку і навіть взяти кілька сортів, але це на ваш розсуд. Овочі обсмажуємо на сковорідці, а потім готуємо солянку в мультиварці, так зручніше і швидше.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Форель або Сьомга – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Маслини – 7 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Лимон – за смаком
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

рибну солянку Готувати в мультиварці легко! Шматочок будь-якої червоної риби очистіть від залишків луски і промийте холодною водою.

Почистіть і помийте картоплю, цибулину і морквину.

Цибулину наріжте на невеликі кубики.

Моркву подрібнити на крупній тертці.

У сковорідці розігрійте рослинне масло і обсмажте в ньому до рум’яного кольору подрібнені моркву і цибулю.

Очищену картоплю поріжте на невеликі кубики.

Солоні огірки наріжте досить дрібно.

Маслини розрізати на половинки або кружечки.

мультічашу покладіть шматочки червоної риби. Потім налийте два літри чистої води. Відразу ж перекладіть в чашу нарізані маслини, огірки і картоплю. Потім перекладіть в чашу засмажку з сковорідки. Додайте чорний перець і сіль з урахуванням того, що огірки у нас солоні.

Додайте до солянці лаврові листочки, щоб вони наголосили на смак готової страви.

Закрийте кришку мультиварки і увімкніть програму «Варка» на 15 хвилин. Цього часу достатньо для приготування рибної солянки.

Після сигналу про завершення програми відкрийте кришку приладу. Рибна солянка готова. Вона виходить наваристою і з гарним золотавим відтінком. Обов’язково зніміть пробу і відкоригуйте смак.

Розлийте солянку в порційні тарілки, доповніть скибочками лимона і подайте до столу.

Смачного!

Класична солянка Солянка Солянка без картоплі Солянка без м'яса Солянка без томатної пасти Солянка з картоплею Солянка з маслинами