За пропонованим рецепту ви зможете дуже швидко, через 30 хвилин, приготувати солянку в мультиварці. Рибу можна брати будь-яку і навіть взяти кілька сортів, але це на ваш розсуд. Овочі обсмажуємо на сковорідці, а потім готуємо солянку в мультиварці, так зручніше і швидше.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Форель або Сьомга – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Маслини – 7 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Лимон – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
рибну солянку Готувати в мультиварці легко! Шматочок будь-якої червоної риби очистіть від залишків луски і промийте холодною водою.
Почистіть і помийте картоплю, цибулину і морквину.
Цибулину наріжте на невеликі кубики.
Моркву подрібнити на крупній тертці.
У сковорідці розігрійте рослинне масло і обсмажте в ньому до рум’яного кольору подрібнені моркву і цибулю.
Очищену картоплю поріжте на невеликі кубики.
Солоні огірки наріжте досить дрібно.
Маслини розрізати на половинки або кружечки.
мультічашу покладіть шматочки червоної риби. Потім налийте два літри чистої води. Відразу ж перекладіть в чашу нарізані маслини, огірки і картоплю. Потім перекладіть в чашу засмажку з сковорідки. Додайте чорний перець і сіль з урахуванням того, що огірки у нас солоні.
Додайте до солянці лаврові листочки, щоб вони наголосили на смак готової страви.
Закрийте кришку мультиварки і увімкніть програму «Варка» на 15 хвилин. Цього часу достатньо для приготування рибної солянки.
Після сигналу про завершення програми відкрийте кришку приладу. Рибна солянка готова. Вона виходить наваристою і з гарним золотавим відтінком. Обов’язково зніміть пробу і відкоригуйте смак.
Розлийте солянку в порційні тарілки, доповніть скибочками лимона і подайте до столу.
Смачного!