Запашні рижики славляться не лише своїм смаком, але і цікавим яскравим зовнішнім виглядом. Спробуйте посмажити такі гриби зі сметаною. Ситне блюдо можна доповнити гарніром і подавати до обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Рижики свіжі – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати гриби зі сметаною? Гриби ретельно перебираємо, промиваємо і при необхідності нарізаємо. Потім відварюємо в киплячій воді 10 хвилин і рижики відкидаємо на друшляк.
Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо на неї гриби і цибулю, додаємо сіль і обсмажуємо до випаровування всієї рідини. Після вливаємо сметану і продовжуємо готувати страву ще 10 хвилин. Знімаємо з плити.
Рижики зі сметаною готові! Можна подавати до столу.
Як приготувати рижики - рецепти