Основні інгредієнти салату Нептун – це креветки, кальмари і крабові палички. Поєднання поживних і корисних морепродуктів обов’язково сподобається вашим домашнім і гостям.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Креветки свіжі – 200 гр.
  • Кальмари – 250 гр.
  • Крабові палички – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Ікра червона – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат Нептун з креветками і кальмарами, окремо відварюємо креветки і кальмари до готовності.

Також чинимо і з яйцями. Остуджуємо продукти.

Нарізаємо інгредієнти. Крабові палички і яйця – дрібними кубиками. Кальмари кільцями, а креветки залишаємо цілком.

З’єднуємо всі інгредієнти в салатниці. Солимо і заправляємо майонезом, потім хаотично посипаємо червоною ікрою.

Перед подачею охолоджуємо закуску в холодильнику. Салат «Нептун» з морепродуктами готовий!

Крабовий салат без огірка Салат з кальмарами і крабовими паличками Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з креветками і крабовими паличками Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, кальмарами і червоною ікрою Салат з креветками, крабовими паличками і кукурудзою Салат з креветками, яйцем і майонезом