Основні інгредієнти салату Нептун – це креветки, кальмари і крабові палички. Поєднання поживних і корисних морепродуктів обов’язково сподобається вашим домашнім і гостям.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Креветки свіжі – 200 гр.
- Кальмари – 250 гр.
- Крабові палички – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Ікра червона – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат Нептун з креветками і кальмарами, окремо відварюємо креветки і кальмари до готовності.
Також чинимо і з яйцями. Остуджуємо продукти.
Нарізаємо інгредієнти. Крабові палички і яйця – дрібними кубиками. Кальмари кільцями, а креветки залишаємо цілком.
З’єднуємо всі інгредієнти в салатниці. Солимо і заправляємо майонезом, потім хаотично посипаємо червоною ікрою.
Перед подачею охолоджуємо закуску в холодильнику. Салат «Нептун» з морепродуктами готовий!
Крабовий салат без огірка Салат з кальмарами і крабовими паличками Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з креветками і крабовими паличками Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, кальмарами і червоною ікрою Салат з креветками, крабовими паличками і кукурудзою Салат з креветками, яйцем і майонезом