Один з найбільш швидких варіантів салату «Обжорка» готується з м’ясом копченої курки. Аромат копченого м’яса позитивно впливає на смак салату, робить його унікальним. Таке блюдо ідеально підійде для посиденьок на природі з барбекю біля багаття.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка копчена – 250 гр.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Батон – 100 – 200 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату «Обжорка» з копченою куркою? Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками.

Моркву очистіть і натріть на тертці.

Обсмажте на олії цибулю і моркву до готовності.

Солоні огірки наріжте кубиками і злегка відіжміть від надлишків рідини

Батон наріжте кубиками, обсмажте на рослинному маслі або підсушіть в духовці.

М’ясо копченої курки відокремити від кісток і наріжте кубиками.

Зберіть всі інгредієнти подрібнені в одній мисці, заправте майонезом, додайте сіль і перець за смаком, перемішайте. Подавайте салат «Обжорка» до столу відразу після приготування, щоб сухарики не встигли розмокнути.

Приємного апетиту!

Салати з куркою