Один з найбільш швидких варіантів салату «Обжорка» готується з м’ясом копченої курки. Аромат копченого м’яса позитивно впливає на смак салату, робить його унікальним. Таке блюдо ідеально підійде для посиденьок на природі з барбекю біля багаття.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка копчена – 250 гр.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Батон – 100 – 200 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату «Обжорка» з копченою куркою? Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками.
Моркву очистіть і натріть на тертці.
Обсмажте на олії цибулю і моркву до готовності.
Солоні огірки наріжте кубиками і злегка відіжміть від надлишків рідини
Батон наріжте кубиками, обсмажте на рослинному маслі або підсушіть в духовці.
М’ясо копченої курки відокремити від кісток і наріжте кубиками.
Зберіть всі інгредієнти подрібнені в одній мисці, заправте майонезом, додайте сіль і перець за смаком, перемішайте. Подавайте салат «Обжорка» до столу відразу після приготування, щоб сухарики не встигли розмокнути.
Приємного апетиту!
Салати з куркою