Салат, який готується з простого набору продуктів, які напевно знайдуться в кожному холодильнику. У радянський час «Обжорка» займав почесне місце на святковому столі, чому він навіть нагадує знаменитий Олів’є.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 400 – 500 гр.
- Печериці мариновані – 350 – 400 гр.
- Огірки солоні – 4 – 6 шт.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату «Обжорка» з куркою, грибами і солоними огірками. Цибулю почистіть від лушпиння, дрібно наріжте і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії.
Моркву натріть на крупній тертці і обсмажте на сковороді до готовності.
Потім обсмажте на олії до рум’яного кольору печериці.
Куряче м’ясо помийте, наріжте кубиками і обсмажте до готовності, посоліть і приправте за смаком.
Солоні огірки наріжте і також обсмажте на рослинному маслі.
Складіть всі інгредієнти в салатницю, заправте майонезом і перемішайте.
При необхідності додайте сіль за смаком і подавайте салат «Обжорка» на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і маринованими огірками Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячим філе і грибами Салат з курячою грудкою і маринованими грибами Салат з маринованими грибами і куркою