Салат, який готується з простого набору продуктів, які напевно знайдуться в кожному холодильнику. У радянський час «Обжорка» займав почесне місце на святковому столі, чому він навіть нагадує знаменитий Олів’є.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 400 – 500 гр.
  • Печериці мариновані – 350 – 400 гр.
  • Огірки солоні – 4 – 6 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату «Обжорка» з куркою, грибами і солоними огірками. Цибулю почистіть від лушпиння, дрібно наріжте і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії.

Моркву натріть на крупній тертці і обсмажте на сковороді до готовності.

Потім обсмажте на олії до рум’яного кольору печериці.

Куряче м’ясо помийте, наріжте кубиками і обсмажте до готовності, посоліть і приправте за смаком.

Солоні огірки наріжте і також обсмажте на рослинному маслі.

Складіть всі інгредієнти в салатницю, заправте майонезом і перемішайте.

При необхідності додайте сіль за смаком і подавайте салат «Обжорка» на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і маринованими огірками Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячим філе і грибами Салат з курячою грудкою і маринованими грибами Салат з маринованими грибами і куркою