Салат «Обжорка» з куркою і грибами – це приголомшливий варіант класичного рецепту. Гриби відмінно доповнюють смакове поєднання страви і надають йому особливу поживність і апетитність. Домочадці будуть в захваті!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Гриби мариновані – 400 гр.
- Огірки мариновані – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Морква – 200 гр.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату «Обжорка» з куркою і грибами простий у приготуванні! Цибулю чистимо від луски і ріжемо півкільцями.
Обсмажуємо її на рослинній олії до легкого рум’янцю.
Моркву очищаємо, натираємо на крупній тертці.
Відправляємо моркву на сковороду, смажимо на повільному вогні 10 хв., щоб вона стала м’якою.
Мариновані гриби ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо кілька хвилин.
Тепер курку нарізаємо квадратиками невеликого розміру, смажимо до появи золотистої скоринки 10-15 хв
Мариновані огірки ріжемо кубиками і також обсмажуємо 2-3 хв
З’єднуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом і сіллю з перцем.
Перемішуємо, для прикраси можна використовувати зелень петрушки або кропу.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячою грудкою і маринованими грибами Салати з куркою і грибами