Апетитний салат з курки, грибів і квасолі з цибулею, доповнить ситний обід і підійде для святкового столу! Дуже смачне блюдо, яке легко приготувати!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 300 гр.
  • Печериці консервовані – 230 гр.
  • Квасоля червона – 250 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Часник – зуб.
  • Майонез – гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з куркою, грибами, квасолею й цибулею? Курячу грудку відварюємо 30-40 хв., даємо їй трохи охолонути, а потім нарізаємо невеликими кубиками.

Сир натираємо з допомогою великої терки.

Печериці ріжемо пластинками, якщо шматочки виходять занадто великими, можна порізати їх ще на половинки.

Цибулю чистимо від лушпиння, ріжемо кубиками і підсмажити на рослинній олії, поки він не стане м’яким і золотистим.

Часник подрібнюємо ножем або пропускаємо через прес.

Зливаємо воду з квасолі, з’єднайте з іншими інгредієнтами і заправляємо майонезом. Солимо і приправляємо за смаком.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і квасолею Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячою грудкою і грибами Салат з маринованими грибами і куркою Салати з куркою і грибами