Ситне блюдо з промовистою назвою «Обжорка» можна приготувати на обід або вечерю. Його основу становить м’ясо, яке ви можете підібрати по своєму смаку. Такий вінегрет, але тільки м’ясний.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 250 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Батон – 150 гр.
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату «Обжорка» з куркою і сухариками. З ріпчастої цибулі зніміть піну і дрібно наріжте.
Моркву очистіть і натріть на крупній тертці. Обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії до готовності.
Батон наріжте кубиками, покладіть на розігріту сковорідку і готуйте 3-5 хвилин, періодично перемішуючи. Потім перекладіть їх у миску, посипте сіллю і спеціями за смаком.
Мариновані огірки наріжте кубиками.
Куряче м’ясо наріжте кубиками. Копчену курку можна замінити на відварене м’ясо. Змішайте в мисці курку, засмажку з овочів, огірки і половину сухариків. Заправити майонезом і додати спеції за смаком. Перемішайте салат і перед подачею на стіл посипте «Смаження» залишилася частиною сухариків і рубаною петрушкою.
Приємного апетиту!
Салати з куркою