Ситне блюдо з промовистою назвою «Обжорка» можна приготувати на обід або вечерю. Його основу становить м’ясо, яке ви можете підібрати по своєму смаку. Такий вінегрет, але тільки м’ясний.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 250 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Батон – 150 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату «Обжорка» з куркою і сухариками. З ріпчастої цибулі зніміть піну і дрібно наріжте.

Моркву очистіть і натріть на крупній тертці. Обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії до готовності.

Батон наріжте кубиками, покладіть на розігріту сковорідку і готуйте 3-5 хвилин, періодично перемішуючи. Потім перекладіть їх у миску, посипте сіллю і спеціями за смаком.

Мариновані огірки наріжте кубиками.

Куряче м’ясо наріжте кубиками. Копчену курку можна замінити на відварене м’ясо. Змішайте в мисці курку, засмажку з овочів, огірки і половину сухариків. Заправити майонезом і додати спеції за смаком. Перемішайте салат і перед подачею на стіл посипте «Смаження» залишилася частиною сухариків і рубаною петрушкою.

Приємного апетиту!

Салати з куркою