«Обжорка», салат, який готується з найбільш доступних продуктів і легко вгамує навіть самий сильний голод. Варіант з куркою один з найпростіших варіантів цієї страви, це відноситься і до процесу приготування, і до його калорійності.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат «Обжорка» з куркою? Куряче м’ясо зваріть і наріжте невеликими шматочками в підсоленій воді.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес.

Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці. Обсмажте моркву до готовності на соняшниковому маслі.

Мариновані огірки наріжте соломкою.

В салатницю викладіть шар м’яса, зверху покладіть нарізану ріпчасту цибулю.

Наступний шар викладіть з маринованих огірків, кілька часточок залиште для прикраси салату.

Останнім шаром покладіть моркву, прикрасьте салат маринованими огірками. Майонез змішайте з подрібненим часником. Подавайте салат «Обжорка» разом з майонезній заправкою.

Приємного апетиту!

Салати з куркою