«Обжорка», салат, який готується з найбільш доступних продуктів і легко вгамує навіть самий сильний голод. Варіант з куркою один з найпростіших варіантів цієї страви, це відноситься і до процесу приготування, і до його калорійності.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – за смаком
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат «Обжорка» з куркою? Куряче м’ясо зваріть і наріжте невеликими шматочками в підсоленій воді.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес.
Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці. Обсмажте моркву до готовності на соняшниковому маслі.
Мариновані огірки наріжте соломкою.
В салатницю викладіть шар м’яса, зверху покладіть нарізану ріпчасту цибулю.
Наступний шар викладіть з маринованих огірків, кілька часточок залиште для прикраси салату.
Останнім шаром покладіть моркву, прикрасьте салат маринованими огірками. Майонез змішайте з подрібненим часником. Подавайте салат «Обжорка» разом з майонезній заправкою.
Приємного апетиту!
Салати з куркою