Класичний варіант салату «Обжорка» включає м’ясо і солоні огірки. Завдяки огірочків салат виходить соковитим і не вимагає додаткових спецій. Він не тільки смачний, але і здатний ситно нагодувати вас і ваших гостей.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Морква – 1 – 2 шт.
- Куряче філе – 300 гр.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир Пармезан – 150 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати салат «Обжорка» з м’ясом і солоними огірками? Куряче м’ясо відваріть, остудіть в бульйоні і наріжте невеликими кубиками.
Моркву очистіть, обмийте під водою і натріть на крупну тертку.
Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте, обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії до готовності.
Огірки наріжте смужкою або кубиками, за вашим смаком.
Сир натріть на крупній тертці. Змішайте всі інгредієнти подрібнені в салатниці, заправте майонезом і перемішайте. Салат «Обжорка» можна подавати загальним стравою і порційно в піалах.
Приємного апетиту!
Салати з куркою