Класичний варіант салату «Обжорка» включає м’ясо і солоні огірки. Завдяки огірочків салат виходить соковитим і не вимагає додаткових спецій. Він не тільки смачний, але і здатний ситно нагодувати вас і ваших гостей.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир Пармезан – 150 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати салат «Обжорка» з м’ясом і солоними огірками? Куряче м’ясо відваріть, остудіть в бульйоні і наріжте невеликими кубиками.

Моркву очистіть, обмийте під водою і натріть на крупну тертку.

Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте, обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії до готовності.

Огірки наріжте смужкою або кубиками, за вашим смаком.

Сир натріть на крупній тертці. Змішайте всі інгредієнти подрібнені в салатниці, заправте майонезом і перемішайте. Салат «Обжорка» можна подавати загальним стравою і порційно в піалах.

Приємного апетиту!

Салати з куркою