Легкий і корисний салат можна приготувати з курячого філе, пекінської капусти та інших овочів. Свіже і поживне блюдо різноманітить ваш домашній стіл. Оцініть простий рецепт приготування!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з куркою, огірком, помідорами і пекінською капустою смачний! Куряче філе відварюємо до готовності в злегка підсоленій воді. Потім охолоджуємо м’ясо ріжемо на невеликі шматочки. Кладемо їх в салатницю.

Промиваємо пекінську капусту й дрібно шаткуємо її. Додаємо продукт до відварного філе.

Моєму овочі і даємо їм обсохнути. Огірки ріжемо тонкими кружечками. Помідори можна розділити на четвертинки. Відправляємо інгредієнти в салат.

очищаємо Від насіння болгарський перець. Ріжемо його тонкими і довгими смужками. Кладемо в загальну тарілку.

Додаємо в миску ложку консервованої кукурудзи. Солимо салат, заправляємо олією і акуратно перемішуємо. Готово, можна подавати до столу!

Салати з куркою