Важко втриматися, щоб не спробувати цей чудовий салат. Його вигляд не найкраще, що в ньому є. Люблять «Соняшник» за смачне поєднання курячого м’яса, грибів і чіпсів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка – 200 – 300 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Яєчний жовток – 3 шт.
- Маслини – 80 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Чіпси – 80 гр.
- Майонез – 7 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати салат «Соняшник» з чіпсами, куркою та грибами, грудку відварити до готовності, охолодити у бульйоні, потім наріжте м’ясо кубиками. Викладіть курку на плоске блюдо і змажте шар майонезом.
Гриби наріжте невеликими шматочками, обсмажте на рослинному маслі. Викладіть гриби другим шаром, нанесіть на нього майонез.
Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи, натріть на крупній тертці. Сформуйте третій шар з яєць і змастіть його майонезом.
Потім зробіть шар тертого сиру, промажте його майонезом.
Жовтки розімніть виделкою в крихту. Посипте салат жовтковою масою, зверху розкладіть нарізані маслини, щоб вони нагадували насіння соняшнику. Поставте салат на кілька годин у холодильник для просочення. Перед подачею прикрасьте салат «Соняшник» чіпсами.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і чіпсами Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з курячою грудкою і грибами Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салати з куркою Салати з куркою і грибами