Салат з куркою, сиром, яйцем і морквою багатий корисними вітамінами і речовинами, які так необхідні для здорового харчування! Його легко готувати, а смак у нього просто приголомшливий. Ситне блюдо підійде як для обіду, так і для вечері. Дуже смачно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 40 гр.
  • Майонез – 30 – 40 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з куркою, сиром, яйцем і морквою простий у приготуванні! Куряче філе відварюємо в киплячій, підсоленій воді 30 хв. до повної готовності. Нарізаємо його невеликими шматочками або розбираємо на волокна.

Яйця також потрібно круто відварити 10-15 хв.

Огірок промиваємо і натираємо на крупній тертці, якщо є корейська терка, то краще використовувати її.

Зелений лук моєму і дрібно ріжемо кільцями.

Сир натираємо на крупній тертці.

Змішуємо всі інгредієнти в глибокій тарілці, додаємо майонез і солимо за смаком салат.

Приємного апетиту!

Салати з куркою