Дуже цікавий і смачний варіант салату Цезар. Замість вареної курки, тут буде використано копчене м’ясо. Такий салат можна подати на вечерю або взяти з собою для перекусу на роботу.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Копчена курка – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Листовий салат – 80 гр.
  • Сухарі – 50 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Йогурт – 60 мл
  • Масло оливкова – 10 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 0,5 зуб.
  • Лимонний сік – 30 мл
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Щоб приготувати салат Цезар з копченою куркою і сухариками, жля початку приготуйте соус. Яйце зваріть круто, вийміть жовток і розімніть його виделкою. Часник і трохи сиру натріть на дрібній тертці. Змішайте в мисці жовток, часник, сир, лимонний сік, оливкова олія і йогурт, посоліть і приправте за смаком. Збийте всі інгредієнти блендером до однорідного стану.

Куряче м’ясо наріжте соломкою.

Вимитий болгарський перець очистіть від насіння і перегородок наріжте соломкою.

Листя салату вимийте і просушіть. Порвіть їх руками і викладіть на блюдо, полийте соусом. Зверху покладіть курку, перець і сухарики, також полийте їх соусом.

Посипте салат тертим сиром і відразу подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Правильний салат «Цезар» Салат «Цезар» без помідорів Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» на Новий рік Салат «Цезар» на святковий стіл Салати з куркою