Цей красивий і ефектний салат – король на будь-якому столі. Соус з анчоусів з каперсами на основі майонезу, йогурту і гірчиці, приготований в домашніх умовах, додасть салату неповторний смак. Приготування салату просте і швидке. Можна приготувати більше соусу і зберігати в холодильнику, а в найближчі дні скоротити час на приготування салату.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Салат Романо – 160 гр.
- Куряча грудка – 200 гр.
- Помідори черрі – 100 гр.
- Сир Пармезан – 20 гр.
- Батон – 100 гр.
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Біле сухе вино – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Для соусу: –
- Йогурт (без добавок) – 50 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Каперси – 7 гр.
- Анчоуси – 30 гр.
- Діжонська гірчиця – 7 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату Цезар з анчоусами. Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте довгастими шматочками, приправте перцем і посоліть. Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте м’ясо, додавши вино.
З’єднайте складові для соусу, подрібніть їх у блендері.
Ромен вимийте, порвіть листя руками, додайте соус. Перекладіть шматочки курки і перемішайте.
Помідори поріжте навпіл і покладіть в салат. У батона обріжте шкірки і наріжте його кубиками, поставте в духовку при 180 градусах на 5-7 хвилин, перевертаючи за весь час 2 рази, дайте їм охолонути 2 хвилини. Висипте грінки в салат і щедро посипте подрібненим на дрібній тертці пармезаном.
Приємного апетиту!
Салат «Цезар» без яєць Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» з куркою, помідорами чері та сухариками Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» на Новий рік