Цей красивий і ефектний салат – король на будь-якому столі. Соус з анчоусів з каперсами на основі майонезу, йогурту і гірчиці, приготований в домашніх умовах, додасть салату неповторний смак. Приготування салату просте і швидке. Можна приготувати більше соусу і зберігати в холодильнику, а в найближчі дні скоротити час на приготування салату.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Салат Романо – 160 гр.
  • Куряча грудка – 200 гр.
  • Помідори черрі – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 20 гр.
  • Батон – 100 гр.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Біле сухе вино – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Для соусу: –
  • Йогурт (без добавок) – 50 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Каперси – 7 гр.
  • Анчоуси – 30 гр.
  • Діжонська гірчиця – 7 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату Цезар з анчоусами. Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте довгастими шматочками, приправте перцем і посоліть. Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте м’ясо, додавши вино.

З’єднайте складові для соусу, подрібніть їх у блендері.

Ромен вимийте, порвіть листя руками, додайте соус. Перекладіть шматочки курки і перемішайте.

Помідори поріжте навпіл і покладіть в салат. У батона обріжте шкірки і наріжте його кубиками, поставте в духовку при 180 градусах на 5-7 хвилин, перевертаючи за весь час 2 рази, дайте їм охолонути 2 хвилини. Висипте грінки в салат і щедро посипте подрібненим на дрібній тертці пармезаном.

Приємного апетиту!

Салат «Цезар» без яєць Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» з куркою, помідорами чері та сухариками Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» на Новий рік