Апетитний цезар – відмінне блюдо для спокійної вечері на двох. Закуска виходить ситна і смачна. А особлива принадність салату в нежнейшем домашньому соусі.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Листовий салат – 1 пучок
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Гірчиця французька – 1 ч. л.
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату Цезар з яйцем гранично простий! Нарізаємо помідори невеликими тонкими шматочками. Можна використовувати як звичайні великі помідори, так і черрі.

Відварюємо яйця і нарізаємо тонкими кружечками. Важливо, щоб вони не розвалювалися, щоб потім гарно виглядали в салаті.

Куряче філе обсмажуємо на сковороді з сіллю і спеціями до легкої золотистої скоринки. Нарізаємо.

Приготуємо заправку для цезаря. Змішуємо оливкову олію, сметану, гірчицю, сіль і перець. Вичавлюємо до цієї маси лимонний сік і ретельно перемішуємо. Можна збити блендером.

На тарілку вистилаємо салатні листя, на них акуратно викладаємо помідори, яйця і курку. Трохи поливаємо соусом і посипаємо тертим пармезаном. Блюдо готове. Можна подавати до столу як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!

ПП салат «Цезар» дієтичний Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» без майонезу Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» на Новий рік Салати з куркою