Не дивлячись на свою горду назву салат Цезар дуже простий у приготуванні і його завжди можна адаптувати під свій смак, наприклад, замість курки взяти форель. А замість листового салату часто використовують пекінську капусту.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Форель – 200 гр.
  • Листовий салат – 50 гр.
  • Помідори свіжі – 1 – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Хліб – 100 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат Цезар з фореллю і сухариками просто! В окремій мисці змішайте майонез і лимонний сік.

Листя салату промийте, просушіть і порвіть руками на великі шматки.

Змішайте листя салату з майонезним соусом і посипте тертим сиром.

Яйця зваріть круто, очистіть і крупно наріжте. Помідори помийте і наріжте часточками. Додайте їх у салат.

Хліб наріжте кубиками і підсушіть його в духовці.

Форель для салату підійде слабосолона або запечена. Філе наріжте кубиками. Додайте в салатницю рибу і сухарики, посипте тертим сиром і подавайте Цезар на стіл.

Приємного апетиту!

Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» з фореллю Салат «Цезар» з червоною рибою Салат «Цезар» на святковий стіл Салат Цезар