Салат «Цезар» з креветками виходить, на мій погляд, найсмачніше! Його можна приготувати з куркою, з шинкою або з морепродуктів. Але в моєму рецепті будемо використовувати саме креветки. Салат виходить дуже смачним і виглядає по-святковому красиво.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Салат Романо – 40 гр.
- Салат Айсберг – 40 гр.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Креветки тигрові (очищені) – 6 шт.
- Хліб тостовий – 50 гр.
- Часник – за смаком
- Масло рослинне – за смаком
- Вустерський соус – 30 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Біле сухе вино – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату Цезар з креветками? Підготуйте необхідні продукти для салату. Пармезан натріть на дрібній тертці.
На добре розігріту сковороду викладіть маленькими порціями натертий сир.
Коли сир почне плавитися і підрум’яниться знизу, акуратно зніміть його і скрутіть.
Закручений сир викладіть на паперовий рушник.
Салатні листя добре промийте і просушіть, порвіть руками або ножем наріжте на великі шматочки. Викладіть в глибоку миску і заправте соусом.
Додати сухарики. З тостового хліба зріжте скориночки, наріжте кубиками. Підсушіть на сухій сковороді або в духовці, періодично помішуючи. Очистіть зубчик часнику видавити через прес, додайте невелику кількість рослинної олії, перемішайте з часником, збризніть сухарики і посоліть.
Добре перемішайте.
добре розігрійте Сковороду, налийте трохи олії, викладіть свіжі креветки.
Обсмажте креветки з двох сторін.
Посоліть готові тигрові креветки.
Збризніть креветки вином і дайте йому випаруватися.
Готовий салат викладете на блюдо.
Викладіть зверху готові креветки.
Зверху присипте тертим на дрібній тертці пармезаном.
Прикрасьте блюдо сирними чіпсами.
Салат за бажанням прикрасьте свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Салат «Цезар» без майонезу Салат «Цезар» без помідорів Салат «Цезар» на святковий стіл Салат з креветками і салатом айсберг Салат з креветками і сухариками Салат з креветками і часником Салати з морепродуктами