Необов’язково для приготування салату цезар використовувати незвичайні інгредієнти, які складно знайти в магазині. Деякі продукти цілком можна замінити звичні нашому оку і слуху. Наприклад, салат цезар з пекінською капустою нічим не поступаємося оригіналу. Навпаки, з пекінською капустою страва виходить ще більш свіжим і соковитим.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Капуста пекінська – 400 гр.
- Куряче філе – 500 гр.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Батон – 0.5 шт.
- Майонез – 150 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Часник – 1 зуб.
- Лимон – 0.5 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат Цезар з пекінської капусти легко! Курячу грудку обробляємо на філе. Філе промиваємо, просушуємо на паперовому рушнику, солимо і перчимо.
куряче філе Обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін до рум’яної скоринки.
Батон нарізаємо на середні кубики, викладаємо у форму для випікання. В окремій ємності змішати рослинне масло з продавлений через прес часником, поливаємо цією масою батон. Запікаємо батон в духовці до зарум’янювання.
Пекінську капусту дрібно шаткуємо.
Готове остигле філе нарізаємо невеликими кубиками.
Сир пармезан натираємо на середній тертці.
Для заправки салату цезар в окремій мисці змішуємо майонез, сметану, соєвий соус і сік половини вичавленого лимона.
Ретельно перемішуємо отриману заправку.
В салатнику з’єднуємо пекінську капусту, курячу грудку, сухарі і сир. Поливаємо салат заправкою і акуратно перемішуємо.
Готовий салат викладаємо на порційні тарілки.
Прикрашаємо помідорами, нарізаними на шматочки. Подаємо гарний і смачний салат цезар з пекінської капусти до столу!
«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками «Цезар» з куркою, сухариками, помідорами і пекінською капустою Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» з курячою грудкою Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» як в ресторані Салати з куркою