Ситна і ароматна копчена курка ідеально підходить для домашніх салатів. Доповніть страву соковитою свіжим огірком і подавайте закуску до столу. Оцініть простий і зрозумілий процес приготування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 80 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, свіжим огірком і сиром? З копченої курки акуратно знімаємо шкірку і виймаємо кісточки, якщо вони є.

Підготовлене копчене м’ясо обробляємо на шматочки.

Викладаємо м’ясо в салатницю. Сюди ж додаємо нарізану тонкою соломкою огірок.

Відварюємо яйце, остуджуємо його, чистимо і подрібнюємо.

Відправляємо продукт в салат разом з натертим на крупній тертці сиром.

Також подрібнюємо ароматний зелений лук. Можна кілька пір’їн відкласти для прикраси.

Заправляємо закуску майонезом, посипаємо сіллю і невеликою кількістю чорного меленого перцю. Розмішуємо.

Розкладаємо готову страву на порції, доповнюємо яскравим зеленим цибулею і подаємо до столу!

Салати з куркою