Необов’язково для приготування салату цезар використовувати незвичайні інгредієнти, які складно знайти в магазині. Деякі продукти цілком можна замінити звичні нашому оку і слуху. Наприклад, салат цезар з пекінською капустою нічим не поступаємося оригіналу. Навпаки, з пекінською капустою страва виходить ще більш свіжим і соковитим.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Капуста пекінська – 400 гр.
  • Куряче філе – 500 гр.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Батон – 0.5 шт.
  • Майонез – 150 гр.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ч. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат Цезар з пекінської капусти легко! Курячу грудку обробляємо на філе. Філе промиваємо, просушуємо на паперовому рушнику, солимо і перчимо.

куряче філе Обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін до рум’яної скоринки.

Батон нарізаємо на середні кубики, викладаємо у форму для випікання. В окремій ємності змішати рослинне масло з продавлений через прес часником, поливаємо цією масою батон. Запікаємо батон в духовці до зарум’янювання.

Пекінську капусту дрібно шаткуємо.

Готове остигле філе нарізаємо невеликими кубиками.

Сир пармезан натираємо на середній тертці.

Для заправки салату цезар в окремій мисці змішуємо майонез, сметану, соєвий соус і сік половини вичавленого лимона.

Ретельно перемішуємо отриману заправку.

В салатнику з’єднуємо пекінську капусту, курячу грудку, сухарі і сир. Поливаємо салат заправкою і акуратно перемішуємо.

Готовий салат викладаємо на порційні тарілки.

Прикрашаємо помідорами, нарізаними на шматочки. Подаємо гарний і смачний салат цезар з пекінської капусти до столу!

«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками «Цезар» з куркою, сухариками, помідорами і пекінською капустою Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» з курячою грудкою Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» як в ресторані Салати з куркою