Ситний і свіжий салат цезар з пекінською капустою і помідорами по праву вважається класичним і традиційним для святкових столів. Готувати його нескладно, а прекрасне поєднання інгредієнтів припаде до смаку абсолютно всім гостям.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Капуста пекінська – 400 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Батон – 2 – 3 скибочки
- Майонез – 150 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Лимон – 0.5 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат Цезар з пекінською капустою і помідорами просто! Філе натерти сіллю і спеціями.
Обсмажуємо м’ясо на олії з двох сторін по 5-7 хвилин до утворення золотистої скоринки.
В окремій ємності змішати 1 ст. л. рослинної олії з пропущеним через прес часником. Батон нарізати невеликими кубиками, полити його часниковим маслом. Викласти на форму для запікання, сушити батон в духовці близько 10 хвилин до рум’яності.
Пекінську капусту нашаткувати
Смажене філе трохи остудити, потім нарізати невеликими шматочками.
Сир пармезан натерти на крупній тертці.
В глибокій мисці приготувати заправку: змішати майонез, сметану, соєвий соус і сік вичавленого лимона.
Ретельно перемішувати заправку для салату.
В глибоку ємність викласти пекінську капусту, курку і сир, полити зверху соусом. Салат добре перемішати.
Викладаємо салат в порційні тарілки.
Прикрашаємо зверху помідорами і сухариками. Салат цезар з пекінською капустою і помідорами готовий до подачі на святковий стіл!
«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками Салат «Цезар» з куркою і майонезом Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» на Новий рік Салат «Цезар» на святковий стіл Салат Цезар Салати з куркою