Ситний і свіжий салат цезар з пекінською капустою і помідорами по праву вважається класичним і традиційним для святкових столів. Готувати його нескладно, а прекрасне поєднання інгредієнтів припаде до смаку абсолютно всім гостям.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Капуста пекінська – 400 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Батон – 2 – 3 скибочки
  • Майонез – 150 гр.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ч. л.
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат Цезар з пекінською капустою і помідорами просто! Філе натерти сіллю і спеціями.

Обсмажуємо м’ясо на олії з двох сторін по 5-7 хвилин до утворення золотистої скоринки.

В окремій ємності змішати 1 ст. л. рослинної олії з пропущеним через прес часником. Батон нарізати невеликими кубиками, полити його часниковим маслом. Викласти на форму для запікання, сушити батон в духовці близько 10 хвилин до рум’яності.

Пекінську капусту нашаткувати

Смажене філе трохи остудити, потім нарізати невеликими шматочками.

Сир пармезан натерти на крупній тертці.

В глибокій мисці приготувати заправку: змішати майонез, сметану, соєвий соус і сік вичавленого лимона.

Ретельно перемішувати заправку для салату.

В глибоку ємність викласти пекінську капусту, курку і сир, полити зверху соусом. Салат добре перемішати.

Викладаємо салат в порційні тарілки.

Прикрашаємо зверху помідорами і сухариками. Салат цезар з пекінською капустою і помідорами готовий до подачі на святковий стіл!

«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками Салат «Цезар» з куркою і майонезом Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» на Новий рік Салат «Цезар» на святковий стіл Салат Цезар Салати з куркою