У всьому є своя класика, тим більше, коли справа стосується такого знаменитого страви, як салат Цезар. Хоч спочатку в рецепті салату була курка, поступово шляхом проб і експериментів, на її зміну прийшла філе слабосоленої сьомги і набув величезну кількість шанувальників. Тому сьогодні так часто при виборі між білим м’ясом і рибою, віддають перевагу другому варіанту.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сьомга слабосолона – 350 гр.
  • Листовий салат – 100 гр.
  • Білий хліб – 250 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Помідори свіжі – 2 – 3 шт.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Соус для Цезаря – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат Цезар з сьомгою класичний? Яйця зваріть круто.

Білий хліб наріжте кубиками і підсушіть його в духовці з приправами за смаком.

Філе сьомги відокремте від шкірки і наріжте кубиками.

Салат промийте, просушіть його на паперових рушниках, порвіть на шматки і викладіть на плоске блюдо. Полийте салат соусом Цезар і посипте частиною тертого пармезану.

Помідори наріжте великими часточками. Яйця очистіть від шкаралупи і розріжте на кілька частин. Викладіть помідори, яйця та рибу на блюдо.

Полийте салат соусом Цезар і посипте сиром, що залишився. Блюдо готове, можна подавати його на стіл.

Приємного апетиту!

Салат «Цезар» без майонезу Салат «Цезар» з сьомгою і сухариками Салат «Цезар» з червоною рибою Салат «Цезар» на Новий рік Салат Цезар