Салат Цезар у багатьох асоціюється з ресторанним меню, але таке блюдо можна приготувати в домашніх умовах. Один з найбільш смачних варіантів з філе слабосоленої сьомги готується буквально в лічені хвилини.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Сир Пармезан – 50-80 гр.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сьомга слабосолона – 300 гр.
  • Білий хліб – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Масло оливкова – 50 мл
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Салат Латук – 50 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату Цезар з сьомгою в домашніх умовах простий у приготуванні! Зріжте скориночки у пшеничного хліба, м’якоть наріжте кубиками. Обсмажте на оливковій олії до рум’яної скоринки.

Листя салату ретельно промийте під проточною удой і обсушити на паперових рушниках. Викладіть салат на пласке блюдо.

Помідор помийте і наріжте великими шматками. Беріть стиглі, але щільні плоди.

Філе сьомги наріжте кубиками, сир натріть на дрібній тертці. Викладіть рибу і остиглі сухарики поверх салату, посипте тертим сиром.

Змішайте гірчицю, майонез, оливкова олія і сіль. Цим соусом полийте салат. Цезар з сьомгою можна подавати на стіл відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Салат «Цезар» без яєць Салат «Цезар» з сьомгою Салат «Цезар» з сьомгою і сухариками Салат «Цезар» з червоною рибою Салат «Цезар» на Новий рік