Салат Цезар у багатьох асоціюється з ресторанним меню, але таке блюдо можна приготувати в домашніх умовах. Один з найбільш смачних варіантів з філе слабосоленої сьомги готується буквально в лічені хвилини.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Сир Пармезан – 50-80 гр.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Сьомга слабосолона – 300 гр.
- Білий хліб – 200 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Масло оливкова – 50 мл
- Майонез – 3 ст. л.
- Салат Латук – 50 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату Цезар з сьомгою в домашніх умовах простий у приготуванні! Зріжте скориночки у пшеничного хліба, м’якоть наріжте кубиками. Обсмажте на оливковій олії до рум’яної скоринки.
Листя салату ретельно промийте під проточною удой і обсушити на паперових рушниках. Викладіть салат на пласке блюдо.
Помідор помийте і наріжте великими шматками. Беріть стиглі, але щільні плоди.
Філе сьомги наріжте кубиками, сир натріть на дрібній тертці. Викладіть рибу і остиглі сухарики поверх салату, посипте тертим сиром.
Змішайте гірчицю, майонез, оливкова олія і сіль. Цим соусом полийте салат. Цезар з сьомгою можна подавати на стіл відразу після приготування.
Приємного апетиту!
Салат «Цезар» без яєць Салат «Цезар» з сьомгою Салат «Цезар» з сьомгою і сухариками Салат «Цезар» з червоною рибою Салат «Цезар» на Новий рік