Закуски з солодким і соковитим ноткою ананаса виходять оригінальними і підходять для фуршетів та урочистостей. Спробуйте швидкий салат з додаванням консервованих печериць.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печериці консервовані – 1 банка
- Ананас консервований – 1 банка
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир Пармезан – 120 гр.
- Масло – для смаження
- Майонез – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з ананасами і печерицями консервованими. Цибулину нарізаємо до напівпрозорого стану. Печериці відкидаємо на друшляк і даємо стекти воді. Після, гриби нарізаємо четвертинками і кладемо в салатницю.
розігріваємо Сковороду з вершковим маслом. Кладемо туди подрібнену цибулю і обсмажуємо на середньому вогні 3-5 хвилин. Після чого кладемо в салат до печерицям.
З ананасів зливаємо весь сік. Потім дрібно нарізаємо для нашого салату.
Сир пропускаємо через крупну тертку і також відправляємо в салатницю.
Заправляємо блюдо майонезом, посипаємо сіллю і перцем. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленою петрушкою і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Новости