Закуски з солодким і соковитим ноткою ананаса виходять оригінальними і підходять для фуршетів та урочистостей. Спробуйте швидкий салат з додаванням консервованих печериць.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печериці консервовані – 1 банка
  • Ананас консервований – 1 банка
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир Пармезан – 120 гр.
  • Масло – для смаження
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з ананасами і печерицями консервованими. Цибулину нарізаємо до напівпрозорого стану. Печериці відкидаємо на друшляк і даємо стекти воді. Після, гриби нарізаємо четвертинками і кладемо в салатницю.

розігріваємо Сковороду з вершковим маслом. Кладемо туди подрібнену цибулю і обсмажуємо на середньому вогні 3-5 хвилин. Після чого кладемо в салат до печерицям.

З ананасів зливаємо весь сік. Потім дрібно нарізаємо для нашого салату.

Сир пропускаємо через крупну тертку і також відправляємо в салатницю.

Заправляємо блюдо майонезом, посипаємо сіллю і перцем. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленою петрушкою і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Новости