Легкий у приготуванні салат з авокадо, пекінською капустою і куркою готується з простих інгредієнтів, які нескладно знайти в будь-якому супермаркеті. Блюдо виходить досить ситним і при цьому некалорійним, тому підходить як для перекусу, так і для легкої вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Авокадо – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Куряча грудка – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 60 гр.
  • Цибуля зелена – 50 гр.
  • Масло оливкове – 20 мл
  • Кунжут – 40 гр.

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з авокадо, пекінською капустою і куркою смачний! Курячу грудку відварюємо, нарізаємо невеликими шматочками. М’якоть авокадо нарізаємо кубиками. Пекінську капусту тонко шаткуємо. Зелену цибулю дрібно нарізаємо.

У страву спочатку викладаємо пекінську капусту, авокадо, потім – куряче філе і зелень.

В якості заправки використовуємо оливкова олія. Зверху посипаємо салат кунжутом.

Помідор ріжемо на дольки і акуратно маємо його на порційних тарілках. Смачне і красиве блюдо готове до подачі!

Салати з куркою