Легкий у приготуванні салат з авокадо, пекінською капустою і куркою готується з простих інгредієнтів, які нескладно знайти в будь-якому супермаркеті. Блюдо виходить досить ситним і при цьому некалорійним, тому підходить як для перекусу, так і для легкої вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Авокадо – 200 гр.
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Куряча грудка – 200 гр.
- Помідори свіжі – 60 гр.
- Цибуля зелена – 50 гр.
- Масло оливкове – 20 мл
- Кунжут – 40 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з авокадо, пекінською капустою і куркою смачний! Курячу грудку відварюємо, нарізаємо невеликими шматочками. М’якоть авокадо нарізаємо кубиками. Пекінську капусту тонко шаткуємо. Зелену цибулю дрібно нарізаємо.
У страву спочатку викладаємо пекінську капусту, авокадо, потім – куряче філе і зелень.
В якості заправки використовуємо оливкова олія. Зверху посипаємо салат кунжутом.
Помідор ріжемо на дольки і акуратно маємо його на порційних тарілках. Смачне і красиве блюдо готове до подачі!
Салати з куркою