Куряче м’ясо дуже часто використовують у приготуванні салатів, його легко приготувати і воно поєднується з великою кількістю продуктів і соусів. Салат з буряком, куркою і солоними огірками своїм кисло-солодким смаком чимось схожий на вінегрет.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 100 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Буряк – 1 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Яйце – 5 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Горошок зелений консервований – 180 – 200 гр.
  • Огірки солоні – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з буряка, курки і солоних огірків просто! Куряче філе зваріть в трохи підсоленій воді, залиште м’ясо остигати в бульйоні, потім злийте його і наріжте м’ясо кубиками.

Буряки, картоплю, моркву зваріть в мундирі, остудіть, очистіть і наріжте кубиками.

Яйця зваріть круто, зніміть з них шкаралупи і дрібно наріжте.

Солоні огірки наріжте невеликими кубиками, залиште на пару хвилин на обробній дошці, щоб стік сік.

З консервованого горошку злийте рідину і пересипте його в миску.

Зелений лук дрібно нарубаєте ножем.

Всі інгредієнти з’єднайте в мисці, заправте майонезом, посоліть і приправте за смаком, добре перемішайте. При бажанні, салат можна розкласти по порціях, в маленькі тарілочки.

Приємного апетиту!

Салати з куркою