Куряче м’ясо дуже часто використовують у приготуванні салатів, його легко приготувати і воно поєднується з великою кількістю продуктів і соусів. Салат з буряком, куркою і солоними огірками своїм кисло-солодким смаком чимось схожий на вінегрет.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 100 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Буряк – 1 шт.
- Картопля – 5 шт.
- Яйце – 5 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Горошок зелений консервований – 180 – 200 гр.
- Огірки солоні – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з буряка, курки і солоних огірків просто! Куряче філе зваріть в трохи підсоленій воді, залиште м’ясо остигати в бульйоні, потім злийте його і наріжте м’ясо кубиками.
Буряки, картоплю, моркву зваріть в мундирі, остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
Яйця зваріть круто, зніміть з них шкаралупи і дрібно наріжте.
Солоні огірки наріжте невеликими кубиками, залиште на пару хвилин на обробній дошці, щоб стік сік.
З консервованого горошку злийте рідину і пересипте його в миску.
Зелений лук дрібно нарубаєте ножем.
Всі інгредієнти з’єднайте в мисці, заправте майонезом, посоліть і приправте за смаком, добре перемішайте. При бажанні, салат можна розкласти по порціях, в маленькі тарілочки.
Приємного апетиту!
Салати з куркою