Салат готується шарами порційно в кільці. Готову страву – яскраве і смачне. Овочі і м’ясо слід відварити заздалегідь, тоді залишиться тільки зібрати салат, дати трохи настоятися і слухати захоплені компліменти.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Буряк (варена) – 1 шт.
- Морква (варена) – 2 шт.
- Картопля (варена) – 2 шт.
- Свинина (варена) – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир Пармезан – 40 гр.
- Майонез – 150 гр.
- Кукурудза консервована – 1 ст. л.
- Петрушка – 2 пучка
Процес приготування:
Як почати готувати салат з буряка, моркви і картоплі? Відварені овочі натріть крупно, не об’єднуючи, і перекладіть в різні тарілки. Кільце поставте на тарілку, попередньо змастивши внутрішні стінки маслом для більш легкого вилучення. Укладіть картоплю, утрамбуйте і рівномірно полийте майонезом.
М’ясо наріжте дрібними шматочками і покладіть в кільце.
Моркву розкладіть на м’ясо і викладіть майонез, придавлюючи ложкою, розподіліть його по верху.
Викладіть буряк, попередньо віджавши руками від зайвого соку, якщо вона дуже соковита.
Полийте майонезом, розрівняйте поверхню і поставте в бік у кімнаті на 20 хвилин. Акуратно приберіть кільце, покладіть на салат 1 чайну ложку кукурудзи і гілочку петрушки.
Приємного апетиту!
Новости